Femke Wessels

Femke Wessels is de bezielende kracht achter De CoachZaak.

Na een jarenlange succesvolle carrière als IT consultant en trainer, heb ik in 2007 gekozen om me verder te ontwikkelen tot professioneel trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ik ben o.a.:

  • post-HBO gediplomeerd LifeCoach
  • gediplomeerd Counselor
  • gecertificeerd Mind-Body Counselor
  • gecertificeerd Stress- en Burn-out Coach (CSR-Coach)
  • gecertificeerd Relatiebegeleider Samengestelde gezinnen (Stiefplancoach)
  • gecertificeerd trainer

Op mijn LinkedIn profiel vind je een gedetailleerd overzicht van al mijn opleidingen en werkervaring.

Ik werk zowel in mijn praktijkruimte in Amersfoort als bij organisaties op locatie. E-coaching via zoom of telefonisch is ook mogelijk.

Veel van mijn cliënten en opdrachtgevers werken in het onderwijs, de zakelijke en financiële dienstverlening, de IT-sector of zijn zelfstandig ondernemer.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Doelgericht en betrokken

Mijn stijl van coaching kenmerkt zich als oplossingsgericht, dynamisch, oprecht geïnteresseerd en met een warme betrokkenheid. Jouw coachvraag en ontwikkelproces staan centraal. Ik hou de rode draad in de gaten, stel vragen en spiegel. Kernwaarden in mijn handelen zijn respect, gelijkwaardigheid en (keuze)vrijheid. Welke werkvormen ik kies laat ik afhangen van wat nodig is en van wat past bij jou.

Ervaring

Voordat ik De CoachZaak in 2009 startte, heb ik ruim vijfentwintig jaar ervaring opgedaan in tal van organisaties in verschillende functies en heb ik honderden mensen getraind en begeleid in IT projecten. Altijd tot volle tevredenheid van mijn klanten en werkgevers.

Inspiratie

Mijn inspiratie haal ik uit verhalen van mensen. Ieder levensverhaal is bijzonder en iedere stap die mensen zetten om hun leven kleur en betekenis te geven is mooi. Met verwondering en bewondering zie ik telkens weer hoeveel veerkracht er in mensen schuilt en hoe levenslust en vitaliteit weer kunnen gaan stromen.

Een andere bron van inspiratie is voor mij de natuur. Mijn logo is geïnspireerd op de prachtige natuur van de Karoo in Zuid-Afrika. Een van de mooiste en meest inspirerende plekken op aarde die ik ken. Een plek waar ik zelf ondersteuning heb mogen ondervinden in zowel mijn persoonlijke als mijn professionele ontwikkeling.

Naast mijn professionele scholing kan ik putten uit een rijk en gevarieerd leven. Het heeft me gevormd tot wie ik ben en me de kans gegeven nieuwe talenten te ontdekken en in te zetten. Ik ben gelukkig en prijs me een rijk mens met mijn partner en twee fantastische kinderen, die beide al zijn uitgevlogen.

Copyright © 2009 – 2020 De CoachZaak – Daam Fockemalaan 22 – 3818 KG Amersfoort – 06 21814481