Coaching

Het gaat even niet zoals je graag zou willen. Je loopt vast in je werk of in je privé-leven. Je wilt het graag anders doen, maar krijgt het niet voor elkaar. Herken je dat? Dan is coaching iets voor jou.

Chronische stress en burn-out

Hoe behoud ik mijn veerkracht en vitaliteit bij hoge werkdruk? Hoe herstel ik na een burn-out, re-integreer ik op een goede manier op mijn werk en zorg ik dat ik vitaal en energiek blijf?

LifeCoaching

Hoe vergroot ik mijn veerkracht en zet ik deze in als ik word geconfronteerd met lastige situaties in mijn leven? Of als ik niet meer weet wat ik wil.

Relatie-stress

Relatie-stress kent vele vormen met veel impact op je levensgeluk. Van conflicten op het werk, tot twijfels over je relatie, scheiding en nieuwe liefdes.

Trainingen en workshops

Naast individuele coaching bieden we ook voor groepen verschillende workshops en trainingen aan. Trainingen waarin je met universele tools gaat werken aan je individuele doelen en vraagstukken. Of waar je met een team aan de slag gaat om een gezamenlijk doel te verwezenlijken of de onderlinge communicatie en samenwerking te verbeteren.

De interactie met de trainers en de groep gebruik je om dat proces kracht bij te zetten. Daarnaast is het ook leuk om samen aan de gang te zijn en plezier te hebben.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail. We helpen je graag verder.

 

Beroepsvereniging en partnerschap

Aangesloten bij beroepsvereniging de Nobco (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en EMCC (European Mentoring & Coaching Council). De CoachZaak conformeert zicht aan de Internationale Ethische Gedragscode (IEGC) van de EMCC en de Nobco.

 

csr-logoDe CoachZaak is partner van CSR Centrum en Femke Wessels is gecertificeerd CSR coach.

CSR Centrum is een landelijke netwerkorganisatie met een brede kijk op werkstress. We bezien werkstress vanuit psychologisch perspectief, organisatiekunde en fysiologische (stress)wetenschappen. Wij onderscheiden ons door de praktische toepasbaarheid van onze aanpak, de wetenschappelijke basis en de goede resultaten.

 

Geregistreerd Stiefplan Coach bij Stiefplan Nederland.

 

 

Copyright © 2009 – 2020 De CoachZaak – Daam Fockemalaan 22 – 3818 KG Amersfoort – 06 21814481