Coaching

Het gaat even niet zoals je graag zou willen. Je loopt vast in je werk of in je privé-leven. Je wilt het graag anders doen, maar krijgt het niet voor elkaar. Herken je dat? Dan is coaching iets voor jou.

Chronische stress en burn-out

Hoe blijf ik fit een veerkrachtig bij hoge werkdruk? Hoe herstel ik na een burn-out en re-integreer ik op een prettige manier? Hoe voorkom ik terugval?

LifeCoaching

Hoe ga ik om met lastige situaties in mijn leven? Met angst en verdriet. Of als ik niet meer weet wat ik wil.

Relatie-stress

‘Relatie-stress’ kent vele vormen en heeft veel impact. Conflicten op het werk, buitengesloten voelen, gedoe in de familie, ruzie met je ex … 

Trainingen, workshops en intervisiebegeleiding

Naast individuele coaching bieden we ook verschillende workshops en trainingen aan. Trainingen waarin je met universele tools gaat werken aan je individuele doelen en vraagstukken. Veel voorkomende thema’s zijn vitaliteit, veerkracht, communicatie en stresshantering.

Wil je met jouw organisatie op structurele wijze bouwen aan professionaliteit, verbinding en persoonlijke ontwikkeling? Dan is intervisie een prachtige manier om dit te bereiken. We kunnen de implementatie hiervan begeleiden en ook als gespreksleider onze expertise inzetten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail. We helpen je graag verder.

 

Beroepsvereniging en partnerschap

Aangesloten bij beroepsvereniging de Nobco (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en EMCC (European Mentoring & Coaching Council). De CoachZaak conformeert zicht aan de Internationale Ethische Gedragscode (IEGC) van de EMCC en de Nobco.

 

csr-logoDe CoachZaak is partner van ‘CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht’ en Femke Wessels is gecertificeerd CSR coach ®.

.

CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht is een landelijke netwerkorganisatie met een brede kijk op werkstress. We bezien werkstress vanuit psychologisch perspectief, organisatiekunde en fysiologische (stress)wetenschappen. Wij onderscheiden ons door de praktische toepasbaarheid van onze aanpak, de wetenschappelijke basis en de goede resultaten.

 

Geregistreerd Stiefplan Coach bij Stiefplan Nederland.

 

 

Copyright © 2009 – 2022 De CoachZaak – Daam Fockemalaan 22 – 3818 KG Amersfoort – 06 21814481