Workshops en trainingen

Maatwerktrainingen voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap

We ontwikkelen trainingen die zich richten op persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. Met behulp van universele tools ga je aan het werk met je individuele doelen en vraagstukken.

De interactie met de trainers en de groep gebruik je om dat proces kracht bij te zetten. Daarnaast is het ook leuk om samen op een andere manier aan het werk te zijn en plezier te hebben. Geef je medewerkers de waardering die zij verdienen door te investeren in persoonlijke ontwikkeling.

Maatwerktrainingen en open inschrijftrainingen stressreductie en stresspreventie

In onze workshops en trainingen leren we mensen beter om te gaan met werkdruk en stress. We maken gebruik van het ‘Veerkracht model’ om iedere deelnemer zijn eigen kracht en kwetsbare kant te laten ontdekken en te weten waar zijn balans ligt.

Onze manier van werken kenmerkt zich door interactie, ervaringsgerichte oefeningen en doelgerichtheid. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Mail of bel voor een afspraak. We vertellen er graag meer over.

 

Als stress niet werkt
– 3-daagse –

Als stress chronisch wordt, heb jij een probleem. Het positieve effect van stress gaat verloren en je krijgt lichamelijke en psychische klachten. Hoe je de balans tussen stress en ontspanning weer op orde krijgt, leer je in deze praktische en doeltreffende training voor organisaties.

Stress in het gezin
– 4
 dagdelen – 

Je bent jong en ambitieus. Je wilt een leuke baan en een goede ouder zijn. Hoe doe je dat op een ontspannen manier?

Veerkracht in het onderwijs
– workshop –

Werkdruk in het onderwijs, de hoogste percentages burn-out … Het is nieuws van de dag. Hoe zorg je ervoor dat je energiek en gezond je werk kunt blijven doen? In deze workshop krijg je praktische handvatten die direct toepasbaar zijn.

Vergoeding door werkgevers

Veel werkgevers vergoeden workshops en trainingen in het kader van persoonlijke ontwikkeling en om ziekteverzuim te voorkomen. Vraag hiernaar bij je werkgever. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Uiteraard ben je ook op persoonlijke titel van harte welkom. Je betaalt dan een iets lager tarief voor de workshop.

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Lezing voor HR en management

Wat is chronische stress? Hoe ontstaat burn-out en hoe herstel je op een goede manier? Kennis hierover helpt organisaties de juiste keuzes te maken om verzuim te verminderen en te zorgen voor een gezond werkklimaat. Is er in jullie organisatie ook behoefte aan meer kennis over deze onderwerpen, dan verzorgen wij graag een lezing op maat. Mail of bel voor een afspraak. We vertellen er graag meer over.

 

Copyright © 2009 – 2020 De CoachZaak – Daam Fockemalaan 22 – 3818 KG Amersfoort – 06 21814481