Workshops en trainingen

Maatwerktrainingen voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap

We ontwikkelen trainingen die zich richten op persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. Met behulp van universele tools ga je aan het werk met je individuele doelen en vraagstukken. Veel voorkomende thema’s zijn communicatie, kwaliteiten en valkuilen, kracht van gedachten en conflicthantering.

De interactie in de groep is ondersteunend aan het proces. Door herkenning en erkenning is het makkelijker om de gewenste verandering door te maken. Ook is het leuk om samen op een andere manier aan het werk te zijn en plezier te hebben. Geef je medewerkers de waardering die zij verdienen door te investeren in persoonlijke ontwikkeling.

Maatwerktrainingen stressreductie en stresspreventie

In onze workshops en trainingen leren we mensen beter om te gaan met werkdruk en stress. We maken gebruik van het ‘Veerkracht model’ om iedere deelnemer zijn eigen kracht en kwetsbare kant te laten ontdekken en te leren wat jij nodig hebt om je energiebalans op orde te houden. Ieder mens is anders. Je eigen ‘handleiding’ kennen is essentieel. Veel voorkomende thema’s zijn vitaliteit, veerkracht, communicatie en stresshantering. 

Onze manier van werken kenmerkt zich door interactie, ervaringsgerichte oefeningen en doelgerichtheid. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Mail of bel voor een afspraak. We vertellen er graag meer over.

 

Als stress niet werkt
– 3-daagse –

Als stress chronisch wordt, heb jij een probleem. Het positieve effect van stress gaat verloren en je krijgt lichamelijke en psychische klachten. Hoe je de balans tussen stress en ontspanning weer op orde krijgt, leer je in deze praktische en doeltreffende training voor organisaties.

Veerkracht in het onderwijs
– workshop –

Werkdruk in het onderwijs, personeelstekorten, hoge percentages burn-out … Het is nieuws van de dag. Hoe zorg je ervoor dat je energiek en gezond je werk kunt blijven doen? In deze workshop krijg je praktische handvatten die direct toepasbaar zijn.

 Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Lezing voor HR en management

Wat is chronische stress? Hoe ontstaat burn-out en hoe herstel je op een goede manier? Kennis hierover helpt organisaties de juiste keuzes te maken om verzuim te verminderen en te zorgen voor een gezond werkklimaat. Is er in jullie organisatie ook behoefte aan meer kennis over deze onderwerpen, dan verzorgen wij graag een lezing op maat. Mail of bel voor een afspraak. We vertellen er graag meer over.

 

Copyright © 2009 – 2022 De CoachZaak – Daam Fockemalaan 22 – 3818 KG Amersfoort – 06 21814481