Femke Wessels

Femke Wessels is de bezielende kracht achter De CoachZaak.

Na een jarenlange succesvolle carrière als IT consultant en trainer, heb ik in 2007 gekozen om me verder te ontwikkelen tot professioneel trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ik ben o.a.:

  • post-HBO gediplomeerd LifeCoach
  • gediplomeerd Counselor
  • gecertificeerd Mind-Body Counselor
  • gecertificeerd Stress- en Burn-out Coach (CSR-Coach) en
  • partner van CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht
  • gecertificeerd Relatiebegeleider Samengestelde gezinnen (Stiefplancoach)
  • gecertificeerd trainer
  • opgeleid EFT (Emotional Freedom Techniques) facilitator
  • opgeleid HSP coach
  • opgeleid systemisch coach

Op mijn LinkedIn profiel vind je een gedetailleerd overzicht van al mijn opleidingen en werkervaring.

Ik werk zowel in mijn praktijkruimte in Amersfoort als bij organisaties op locatie. E-coaching via zoom of telefonisch is ook mogelijk.

Veel van mijn cliënten en opdrachtgevers werken in het onderwijs, de zakelijke en financiële dienstverlening, de IT-sector of zijn zelfstandig ondernemer (van ZZP-er tot DGA).

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Doelgericht en betrokken

Mijn stijl van coaching kenmerkt zich als oplossingsgericht, dynamisch, oprecht geïnteresseerd en met een warme betrokkenheid. Jouw coachvraag en ontwikkelproces staan centraal. Ik hou de rode draad in de gaten, stel vragen en spiegel. Kernwaarden in mijn handelen zijn respect, gelijkwaardigheid en (keuze)vrijheid. Welke werkvormen ik kies laat ik afhangen van wat nodig is en van wat past bij jou.

Ervaring

Voordat ik De CoachZaak in 2009 startte, heb ik ruim vijfentwintig jaar ervaring opgedaan in tal van organisaties in verschillende functies en heb ik honderden mensen getraind en begeleid in IT projecten. Altijd tot volle tevredenheid van mijn klanten en werkgevers.

Inspiratie

Mijn inspiratie haal ik uit verhalen van mensen. Ieder levensverhaal is bijzonder en iedere stap die mensen zetten om hun leven kleur en betekenis te geven is mooi. Met verwondering en bewondering zie ik telkens weer hoeveel veerkracht er in mensen schuilt en hoe levenslust en vitaliteit er weer kunnen zijn.

Een andere bron van inspiratie voor mij is de natuur. De natuur met al haar schoonheid en bijzondere verschijningsvormen, haar geduld en haar helende vermogen. In de natuur kun je zijn, ervaren, ontvangen, ademhalen en leren accepteren wat er is.

Naast mijn professionele scholing kan ik putten uit een rijk en gevarieerd leven. Het heeft me gevormd tot wie ik ben en me de kans gegeven nieuwe talenten te ontdekken en in te zetten. Samen met mijn partner geniet ik van het leven en van onze volwassen kinderen.

Copyright © 2009 – 2022 De CoachZaak – Daam Fockemalaan 22 – 3818 KG Amersfoort – 06 21814481