Een coachgesprek

Is één coachgesprek ook mogelijk?

Wil je je hart luchten, je verhaal delen of een vraag uitwerken? Dan is een eenmalig coachgesprek misschien een optie voor jou. Ik luister zonder oordeel en behandel alle informatie vertrouwelijk. Voor sommige zaken heb je geen volledig coachtraject nodig, maar vind je het fijn om de ondersteuning van een onafhankelijke derde te ervaren.

Wat gaan we doen

Het gesprek zal ca. 2,5 uur tot 3 uur duren. We bewaken samen de tijd en ik bewaak het proces. Ik zorg dat jouw onderwerp de aandacht krijgt die nodig is. Ik stel de juiste vragen om meer inzicht te krijgen in jouw vraagstuk en zet passende interventies in zodat er ook werkelijk iets in beweging wordt gezet. Na dit gesprek heb je een helder beeld van wat je zo bezig houdt en weet je welke stap je als eerste wilt zetten.

 

Collegiaal gesprek

Ook voor collega coaches is een eenmalig gesprek een mooie vorm om te reflecteren op je eigen handelen. Aan de hand van een casus krijg je zicht op je eigen dilemma’s en overtuigingen.

Investering

De investering bedraagt € 270,- voor een coachgesprek van max. 3 uur (ivp € 315,-). Deze bedragen zijn incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor ZZP-ers.

Mocht je na dit gesprek het coachtraject willen voortzetten, dan gelden de reguliere tarieven.

 

Copyright © 2009 – 2022 De CoachZaak – Daam Fockemalaan 22 – 3818 KG Amersfoort – 06 21814481