Tarieven

Organisaties

Individuele coaching: € 130,- per uur, excl. BTW. Gesprekken duren 1,5 uur.
Voor workshops, trainingen en projectcoaching gelden maatwerk prijzen.

 

ZZP-ers

Individuele coaching: € 95,- per uur, excl. BTW. Gesprekken duren 1,5 uur.
Op het eerste gesprek krijg je een korting van een half uur. Je betaalt dan € 95,- voor een gesprek van anderhalf uur. Dit gesprek dient ter kennismaking en om te ervaren of De CoachZaak jou kan bieden wat je zoekt. Na dit gesprek beslis je of en hoe je verder wilt.

 

Particulieren

Individuele coaching: € 95,- per uur, incl. BTW. Gesprekken duren 1,5 uur.
Op het eerste gesprek krijg je een korting van een half uur. Je betaalt dan € 95,- voor een gesprek van anderhalf uur. Dit gesprek dient ter kennismaking en om te ervaren of De CoachZaak jou kan bieden wat je zoekt. Na dit gesprek beslis je of en hoe je verder wilt.

Kom je samen

Voor stellen die samen komen voor coaching in het kader van scheidingsbegeleiding, relatiebegeleiding of samengestelde gezinnen geldt een tarief van € 120,- per uur, incl. BTW. Gesprekken duren 1,5 uur.
Ouders in samengestelde gezinnen kunnen ook gebruik maken van het ‘stiefplan-traject‘. Dit is voordeliger en bestaat uit:
5 gesprekken van 90 min., incl. het boek, incl. BTW. Investering van € 815,- (ipv. € 920,-).

Eenmalig gesprek

De investering in een eenmalig gesprek van max. 3 uur bedraagt € 210,- (i.p.v. € 285,-).

Vergoeding door werkgever

Regelmatig vergoeden werkgevers (een deel van) de kosten als het gaat om re-integratie, ziekteverzuimpreventie, opleiding, duurzame inzetbaarheid of persoonlijke ontwikkeling. Vraag hiernaar bij je werkgever. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Copyright © 2017 De CoachZaak – Daam Fockemalaan 22 – 3818 KG Amersfoort – 06 21814481